Łącznie: 30 min. Filet z kurczaka z porami Potrzebne składniki 1 podwójny filet z kurczaka 4 pory średnie tylko białe części 1/2 litra rosołu może być z kostki sól (pieprz do smaku) 2 duże gałązki świeżej mięty albo 1 łyżka suszonej 1/2 szklanki śmietany 18% 2 łyżeczki mąki ziemniaczanej olej do smażenia Filet z kurczaka z porami wg. mojej propozycji, będę wdzięczny, jeśli podzielisz się z innymi opinią na jego temat oraz zrobisz zdjęcie wykonej potrawy i prześlesz je na mój adres e-mail, możesz liczyć na to, że opublikuję je w galerii pod przepisem. Sposób wykonania Filet pokroić w paseczki ok.3 cm lekko podsmażyć na oleju, dodać pokrojone na 1 cm kawałki pora i chwilę smażyć. Jak wykonać przepis na – Jeśli zdecydujesz się wykonać przepis na: Mięta niesamowicie zmienia smak tego dania jak nie macie mięty to nie zabierajcie się za przyrządzanie tej potrawy.