Na farsz: 4 udka z kurczaka (przed gotowaniem ważyły 1 kg) 2 cebule 1 łyżka masła pieprz sól 2 łyżeczki siekanej natki pietruszki 1/2 łyżeczki czosnku granulowanego 500 g mąki krupczatki + do podsypywania 250 ml gorącej wody 1/2 łyżeczki soli 1 jajko 3 łyżki oleju rzepakowego Nie mogą być nie dobre, skoro moja Hanka, która na każde mięsko reaguje słowami bleee, fuuuj, zjadła już dwa, a jest dopiero 10:30:)))) Na ciasto pierogowe: 500 g mąki krupczatki + do podsypywania 250 ml gorącej wody 1/2 łyżeczki soli 1 jajko 3 łyżki oleju rzepakowego p.s.Nie mogą być nie dobre, skoro moja Hanka, która na każde mięsko reaguje słowami bleee, fuuuj, zjadła już dwa, a jest dopiero 10:30:)))) p.s. 2 cebule 1 łyżka masła pieprz sól 2 łyżeczki siekanej natki pietruszki 1/2 łyżeczki czosnku granulowanego