SKŁADNIKI (na 6 kwadratowych sztuk) 1 szklanka mąki orkiszowej pełnoziarnistej 1 szklanka mleka 40 ml oliwy 1 jajko 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia szczypta soli kilka kropelek aromatu waniliowego do podania: grecki jogurt + jagody leśne w żelu Z białka jajka ubijamy na sztywno pianę. Wpis powstał we współpracy z marką Devaldano, która specjalizuje się w produktach pochodzących z lasu - ja uwielbiam las, grzybobrania, zbieranie jagód czy jeżyn i oczywiście ich pałaszowanie :) W ofercie producenta znajdziecie grzyby marynowane, suszone, grzybowe koncentraty oraz mnóstwo leśnych owoców w zalewie czy żelu (jagody, borówki, maliny, żurawina). U mnie dzisiaj właśnie gęsty jogurt + jagody w żelu, pychotka :) Zapraszam do polubienia mojej strony na Facebooku oraz śledzenia na Instagramie