Potrzebujemy: - kg wieprzowiny - 1 cebula - 1 papryka - 3 marchewki - 2 listki laurowe - 2 ziela angielskie - 1 szklanka przecieru pomidorowego - 1 ząbek czosnku - 5-6 pieczarek - olej - sól - pieprz - sos sojowy - 3 łyżeczki czerwonej papryki - szklanka bulionu Opłukane mięso kroimy na kawałki i podsmażamy na gorącym oleju małymi partiami. Potem na tym samym tłuszczu podsmażamy najpierw sproszkowaną paprykę, a potem dodajemy pokrojoną cebulę i marchewkę. Na koniec dodajemy jeszcze pokrojoną paprykę i chwilkę jeszcze podsmażamy. Dodajemy jeszcze czosnek, listki, ziele angielskie, sos sojowy i bulion. Potem tylko trzeba wlać przecier pomidorowy i dodać podsmażone pieczarki na złoty kolor. Mieszamy i robimy zasmażkę, czyli rozpuszczamy masło na patelni i dodajemy mąkę.