Wartość odżywcza 1 porcji (wyszło 10) 235 kcal B 14 g W 18 g T 15 g Wszystkie zimne składniki powinny być w temp. pokojowej Składniki: spód ▪ 100 g herbatników ▪ 50 g masła masa ▪ 500 g twarogu ▪ pół szklanki kaszy jaglanej ▪ 1 szklanka wody lub mleka ▪ 4 jajka ▪ 50 g czekolady gorzkiej ▪ dosłodzić wedle uznania polewa ▪ 2 miarki odżywki białkowej+wiórki kokosowe lub 50 g białej czekolady Przygotowanie: 1. PS: Jestem teraz na wyjeździe poza miejscem zamieszkania, gdzie mam bardzo ograniczony czas oraz dostęp do internetu, dlatego posty będą rzadziej niż do tej pory. Do ugotowanej dodajemy rozpuszczoną gorzką czekoladę i jeszcze ciepłą miksujemy na gładką masę. Przelewamy na spód i pieczemy 60 minut w 170 stopniach. 4. Białka ubijamy na sztywno i mieszamy delikatnie z masą czekoladową. Przygotowanie: 30 minut Pieczenie: 60 minut Koszt: Tanie JAK UPIEC IDEALNY SERNIK. niecodziennie wyglądający i zachwycający smakiem