Kim jest syn Magdy Gessler – Tadeusz Muller? Ojciec sukcesu wielu restauracji

Agnieszka
Newsy
05.10.2018 15:13
Kim jest syn Magdy Gessler – Tadeusz Muller? Ojciec sukcesu wielu restauracji

Magda Gessler oraz jej córka Lara są wszystkim dobrze znane. Magda doskonale radzi sobie z reformowaniem podupadłych restauracji, a Lara jest gwiazdą America Express. Niewiele osób jednak wie, że Magda Gessler ma jeszcze syna Mikołaja (22 l.) oraz syna Tadeusza Mullera (34 l.) który jest ojcem sukcesu wielu restauracji.

Zdjęcie Kim jest syn Magdy Gessler – Tadeusz Muller? Ojciec sukcesu wielu restauracji #1
Źródło: https://www.instagram.com/p/BoWGHw4H3TP/?taken-by=magdagessler_official

Tadeusz jest pierwszym dzieckiem Magdy Gessler. Jest owocem jej związku z niemieckim dziennikarzem Volkhartem Mullerem. Mężczyzna niestety już nie żyje. Zmarł w wieku 49-ciu lat. Następnie Magda Gessler wyszła za Piotra Gesslera, z którym doczekała się dwójki dzieci – Lary (28 l.) oraz Mikołaja (22 l.).

Kim jest Tadeusz Muller?

Tadeusz Muller nie pojawia się na ściankach, nie chwali się tym, że jest synem Magdy Gessler. Mało kto wie, ale Tadeusz Muller odpowiada za menu oraz wystrój wielu restauracji znajdujących się na szczycie listy najlepszych miejsc w Polsce. Restauracje, za sukcesem których stoi Muller widnieją na tych pozycjach zaraz obok restauracji Magdy Gessler.

Jak na pracę i pasję Mullera zapatruje się Magda Gessler?

Zdjęcie Kim jest syn Magdy Gessler – Tadeusz Muller? Ojciec sukcesu wielu restauracji #2
Źródło: https://www.instagram.com/p/Bi4dji6ng7d/?tagged=tadeuszmuller

W wywiadzie dla Gali wypowiedziała się na jego temat tak:

"Czasami na mnie krzyczy. Jest mądrzejszy… naprawdę. Uczę się od niego bardzo dużo. Dzisiaj Tadeusz przygotował dla mnie rosół z perliczek z domowym makaronem. W życiu nie jadłam czegoś lepszego. To było jedno z piękniejszych wyznań miłosnych. Tadeusz robi to bardzo skromnie i może nawet troszkę wstydzi się tego, że taki jest, ale w ten sposób „mówi” mi o bardzo prawdziwych uczuciach."

"Jesteśmy podobnie wrażliwi na kolor, światło, smak, zapach, przestrzeń, filozofię. Podobnie dostrzegamy kruchość wszystkiego i jednocześnie wielką radość istnienia. Tadeusz daje mnóstwo miłości ukrytej w drobnych czynach i gestach."

Jak widać, miłość go gotowania można odziedziczyć. Idealnym dowodem na to jest właśnie Tadeusz oraz Lara, która również ma wiele wspólnego z gotowaniem. Jest bowiem współwłaścicielką „U Fukiera” i „Słodki Słony”, oraz autorką książki „Słodki Zielnik Lary”.