Składniki na gulasz z karkówki z warzywami: około 400 g karkówki wieprzowej 2 cebule średnia marchew papryka czerwona 2 łyżki koncentratu pomidorowego szklanka bulionu (jeśli nie mamy, może być woda) natka pietruszki, kolendra, czosnek granulowany, papryka ostra, papryka wędzona, sól, pieprz Przygotowanie Mięso myjemy, suszymy, kroimy w kostkę i podsmażamy na patelni na dobrze rozgrzanym oleju. Gulasz z karkówki z warzywami to bardzo smaczny pomysł na nieskomplikowany, ale efektowny domowy obiad, który zaspokoi apetyty nawet największych głodomorów. Po około trzydziestu minutach dodajemy marchew pokrojoną w kostkę, po kolejnych 5-7 minutach paprykę pokrojoną w paski. Delikatne, mięciutkie mięso w połączeniu z warzywami i ziołami smakuje przepysznie. Zobacz inne przepisy na gulasz z karkówki: