Grillowana bagietka z masełkiem czosnkowym

Magdalena
Przekąski
01.07.2018 18:43
Grillowana bagietka z masełkiem czosnkowym

Każdą kromkę smarujemy z obu stron masełkiem czosnkowym (poza początkiem i końcówką, te części smarujemy tylko z jednej strony), układamy na folii aluminiowej składając ze sobą. Dodatkowo: - folia aluminiowa z tłoczeniem Stella Przygotowanie: W miseczce mieszamy miękkie masło z większą szczyptą suszonej pietruszki i startymi ząbkami czosnku (czosnek można też przecisnąć przez praskę). Kromeczki powinny ładnie nasiąknąć masełkiem czosnkowym, być miękkie w środku i lekko chrupkie z zewnątrz. Kiełbasa, szaszłyki i… pyszna grillowana bagietka z masełkiem czosnkowym. Grillowana bagietka z masełkiem czosnkowym. Składniki: - 1 bagietka (domowa lub kupna) - 4 łyżki masła - 2 ząbki czosnku - większa szczypta suszonej pietruszki Bagietkę kroimy na grubsze kromki (moja była dość długa więc nie użyłam całej).

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.slodkieokruszki.pl/grillowana-bagietka-z-maselkiem-czosnkowym/