Następnie wyjąć z lodówki i ułożyć na na masie pokrojone na plasterki kawałki truskawek. Na dnie ułożyć biszkopty a na bokach tortownicy połówki truskawek przykładając przekrojoną częścią do ścianki tortownicy ( zobacz film poniżej). Śmietankę ubić na sztywno następnie dodawać partiami serek homogenizowany i wymieszać łyżką na koniec dodać krystaliczną galaretką i ponownie wymieszać. Sernik na zimno idealny na lato i nie tylko :) szybki w przygotowaniu a zarazem bardzo smaczny :) Gotową masę przelać na biszkopty i włożyć do lodówki na pół godziny. Zalać wystudzoną galaretką truskawkową i całość włożyć do lodówki na kilka godzin.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://kulinarneeprzygody.blogspot.com/2018/06/sernik-na-zimno-z-serkiem.html