Bezglutenowe naleśniki budyniowe (3 składniki)

Wilk
Śniadania
22.06.2018 22:14
Bezglutenowe naleśniki budyniowe (3 składniki)

Oczywiście, nadadzą się także budynie bez cukru! Bezglutenowe naleśniki budyniowe Drukuj przepis Składniki ► opakowanie budyniu o dowolnym smaku [40 g] ► jajka [2 sztuki] ► mleko [60 ml / 1/4 szklanki] Dodatkowo, mieszanki budyniowe jako bazę mają skrobię ziemniaczaną, więc często są naturalnie bezglutenowe (nie zapominajcie o czytaniu składów :)). Ciasto smażyć na suchej lub lekko natłuszczonej i mocno nagrzanej patelni przez 1-2 minuty z każdej strony.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://wilkuchnia.pl/2018/06/bezglutenowe-nalesniki-budyniowe-3-skladniki.html