Wartość odżywcza 1 porcji: 503 kcal B 23 g W 48 g T 24 g Składniki na 2 porcje: ▸140 g kaszy jaglanej ▸4 jajka ugotowane na twardo ▸1 jajo ▸szczypiorek, przyprawy ▸2 łyżki tłuszczu do smażenia Przygotowanie: 2. Kaszę (ostudzoną), jajka na twardo i surowe, posiekany szczypiorek i przyprawy umieszczamy w większej misce i mieszamy do połączenia składników. Dodatkowo zapraszam do rozdziału, gdzie znajdziecie więcej przepisów na propozycje obiadowe w formie kotletów. 1. Kaszę jaglaną gotujemy, jajka obieramy ze skorupek i kroimy w kostkę.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://www.zdrowo-i-aktywnie.pl/2018/05/kotleciki-z-jajek-i-kaszy-jaglanej.html