Szczegóły na stronie www.konkurstunczyk.eu #MasterTuńczyk Składniki: 1 tortilla pszenna 1 opakowanie lekkiego serka wiejskiego 150 g 1/2 puszki tuńczyka w kawałkach w oleju słonecznikowym Princes (185 g) 2 duże liście sałaty sól i pieprz do smaku posiekany szczypiorek do podania Przygotowanie: Do miseczki przekładamy cały serek wiejski i tuńczyka (bez oleju). Kroimy, tworząc a la małe roladki (można w nie powbijać wykałaczki, tak robię gdy podaję je na przyjęciu). Wspaniale sprawdzają się na każdym przyjęciu oraz po prostu, gdy mamy ochotę na coś pysznego. Na wierzch układamy 2 większe liście sałaty i zwijamy w rulon. Polecam Wam również przepis na kotleciki z tuńczyka z miksem warzyw. Nie wiem jak Wy, ale ja uwielbiam tuńczyka i szybkie przekąski na bazie tortilli.