PIZZA NA SPODZIE Z MAKARONU – jak wykorzystać ugotowany makaron? (wegańska, bezglutenowa)

Monika
Makarony
26.04.2018 14:18
PIZZA NA SPODZIE Z MAKARONU – jak wykorzystać ugotowany makaron? (wegańska, bezglutenowa)

Zapraszam Was do skorzystania z oferty sklepu: http://www.sklepbezglutenowy.com.pl/ Pizza na spodzie z makaronu Drukuj Ocena: 5.0 /5 ( 2 głos/y ) składniki 250 g ugotowanego makaronu (u mnie bezglutenowy – tutaj go znajdziesz: link) 100 g mąki (u mnie mieszanka mąk bezglutenowych) 10 łyżek ketchupu 100 ml wody opcjonalnie sól, bazylia itp. dodatki do pizzy (u mnie to wegański ser, cebula, cukinia, pomidor) przygotowanie Ugotowany makaron wymieszaj z mąką, ketchupem oraz wodą. U mnie powtarza się to zdecydowanie za często 🙂 Tym razem ugotowałam pyszny bezglutenowy makaron ze sklepu All 4 Celiac, część dodałam do zupy, a resztę też chciałam wykorzystać (makaron tak dobrej jakości nie może się zmarnować! Jak często zostaje Wam ugotowany makaron z poprzedniego dnia i nie macie pomysłu co z nim zrobić? Po tym czasie spód wyjmij z piekarnika, a na wierzchu rozłóż wybrane dodatki. Bądź na bieżąco – odwiedź profil na Instagramie (klik) i Facebooku (klik).

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://viagusto.pl/pizza-na-spodzie-z-makaronu/