Frankfurterki smażone z warzywami i serem

Magdalena
Obiad
26.04.2018 10:57
Frankfurterki smażone z warzywami i serem

Poznajcie również pozostałe nowości Duda: - kiełbaski pikantne - kiełbaski bratwurst - kiełbaski śląskie - frankfurterki parzone - kiełbaski wędzone Szczerze polecam na śniadanie, grilla, obiad, a nawet przyjęcie 🙂 Frankfurterki smażone z warzywami i serem Składniki: - 1 opakowanie frankfurterek parzonych Duda - 2 garście miksu warzyw na patelnię z leśnymi grzybami* - 1 czubata łyżeczka słodkiej czerwonej papryki - sól i pieprz do smaku - olej do smażenia - posiekana zielona pietruszka - kawałek żółtego sera *plastry ziemniaków, marchewka, cebula, leśne grzyby (można użyć wersji z pieczarkami) Przygotowanie: Frankfurtki kroimy i podsmażamy przez chwilę na oleju, doprawiając odrobiną soli i świeżo zielonym pieprzem. Frankfurterki smażone z warzywami i serem możecie podać bez dodatków lub ze świeżym pieczywem. Następnie dodajemy dwie garści warzyw na patelnię z leśnymi grzybami. Frankfurterki smażone z warzywami i serem. Wspomniane frankfurterki możecie również zabrać ze sobą na majowy weekend. Dziś polecam Wam pyszne i szybkie w przygotowaniu danie, które nie tylko wspaniale smakuje, ale również syci.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.slodkieokruszki.pl/frankfurterki-smazone-z-warzywami-i-serem/