Frytki halloumi z piekarnika Drukuj przepis Składniki ► ser halloumi [225 g / 1 kostka] ► skrobia ziemiaczana/z tapioki/kukurydziana [2 łyżki] Na blogu pojawił się już przepis na sałatkę z halloumi z patelni oraz moje ulubione burgery halloumi. Na talerzu rozsypać skrobię i wymieszać z przyprawami (nie dodawać do skrobii soli, tylko przyprawy np. czosnek granulowany, paprykę, zioła). Tym razem mam dla Was inny, banalny pomysł na wykorzystanie tego smakołyku – ,,frytki z piekarnika. Halloumi to bardzo wyjątkowy ser, który idealnie sprawdza się w rozmaitych przepisach. Idealne na przekąskę, imprezę, do sałatki, świetnie sprawdzą się też dla osób, które ograniczają węglowodany.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://wilkuchnia.pl/2018/04/frytki-halloumi-z-piekarnika-2-skladniki.html