Krążki cebulowe

Anna
Obiad
26.03.2018 18:15
Krążki cebulowe

Po usmażeniu krążki są delikatne, miękkie w środku i chrupiące na zewnątrz. Składniki do zrobienia onion rings to produkty, które każdy ma w swojej kuchni na co dzień. Po usmażeniu onion rings umieść na ręczniku papierowym, aby odsączyć je z nadmiaru tłuszczu. Domowa przekąska, która świetnie sprawdzi się jako małe co nieco do przegryzienia czy podczas imprezy w gronie znajomych. Opis krążki cebulowe: Krążki cebulowe – słynne amerykańskie onion rings. Krążki cebulowe są banalnie prostą i tanią w przygotowaniu zakąską. Składniki: 2 cebule 80 g mąki pszennej 125 ml wody gazowanej 1 jajko Olej Sól, pieprz Ostra papryka (mielona) Sposób przygotowania: Cebulę obieramy, kroimy na plastry (ok. 1 cm).

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://foodmagazine.pl/krazki-cebulowe/