SKŁADNIKI 200g margaryny pół szklanki cukru pudru 2 łyżki gorzkiego kakao 2 łyżki soku z cytryny 200g herbatników 50g płatków owsianych 1/3 szklanki płatków kukurydzianych łyżka mielonych orzechów 2 łyżki pokruszonych płatków migdałów do obtoczenia: gorzkie kakao wiórki kokosowe mielony suszony burak czerwony SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Część kakaowych kulek obtaczamy w wiórkach kokosowych, a pozostałe w pyle buraczanym i kakao. Część kakaowych kulek obtaczamy w wiórkach kokosowych, a pozostałe w pyle buraczanym i kakao. Drobno kruszymy herbatniki i dosypujemy je razem z płatkami, migdałami i orzechami do masy kakaowej. Drobno kruszymy herbatniki i dosypujemy je razem z płatkami, migdałami i orzechami do masy kakaowej. Z masy formujemy kulki średnicy 2,5-3 cm. Z masy formujemy kulki średnicy 2,5-3 cm.