3 duże opakowania herbatników kakaowych (po 250 g) 8 łyżek konfitury porzeczkowej krem kokosowy 2,5 szklanki mleka, u mnie 3,2% Jogo 2 żółtka 2 łyżki cukru waniliowego 1 szklanka cukru 2 łyżki mąki pszennej 2 łyżki mąki ziemniaczanej 300 g wiórków kokosowych 50 ml likieru kokosowego 150 g miekkiego masła, u mnie Jogo masa śmietanowa 500 g schłodzonej śmietany 30 % Jogo 1 tabliczka białej czekolady oraz wiórki kokosowe do posypania ( ok 80 g ) Złożenie ciasta: herbatniki, krem koksowy, herbatniki, konfitura porzeczkowa, herbatniki, krem kokosowy, herbatniki, masa śmietanowa, prażone wiórki kokosowe Blaszkę 35x25 wyłożyć papierem do pieczenia. Przygotować krem kokosowy Żółtka utrzeć z cukrem waniliowym, dodać 1 szklankę mleka oraz mąkę pszenną i ziemniaczaną. Na ostatnią warstwę herbatników wyłożyć masę śmietanową. A na na koniec dodać likier kokosowy. Na herbatniki wyłożyć drugą połowę kremu kokosowego. Na herbatniki wyłożyć połowę kremu kokoswego. Na dnie ułożyć warstwę herbatników. Na konfiturę położyć warstwę herbatników. Na koniec dodać przestudzoną roztopioną czekoladę.