Roladki z indyka z szynką i serem wg. mojej propozycji, będę wdzięczny, jeśli podzielisz się z innymi opinią na jego temat oraz zrobisz zdjęcie wykonej potrawy i prześlesz je na mój adres e-mail, możesz liczyć na to, że opublikuję je w galerii pod przepisem. Potrzebne składniki 600 g filetu z indyka 8 plasterków szynki papryka konserwowa 8 plasterków żółtego sera pokrojonego w słupki tarty ser żółty do posypania na roladki przyprawa do mięs szałwia i tymianek musztarda do posmarowania kotletów olej do smażenia Łącznie: 1 godz. 20 min. Roladki z indyka z szynką i serem Niesamowicie soczyste roladki z indyka z szynką i serem oraz papryką konserwową. Zapiekane z serem na wierchu, może i nie są jakieś wybitnie mało kaloryczne jednak warto sobie czasem odpuścić. Jak wykonać przepis na - Jeśli zdecydujesz się wykonać przepis na: Smażymy z każdej strony na rozgrzanym oleju do uzyskania rumianej barwy. Wstawiamy do piekarnika 210 stopni zmniejszamy na 200 stopni i pieczemy przez 35-40 min bez przykrycia.