Składniki - 1 małe jajko (rozmiar S) - 3-4 łyżki syropu klonowego - 1 łyżka oleju rzepakowego - 100 g migdałów bez skórki - 3 łyżki płatków owsianych - 4 łyżki wiórków kokosowych - 1 łyżeczka proszku do pieczenia Przygotowanie Migdały oraz płatki owsiane mielimy. Na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia wykładamy po łyżce masy i formujemy krążki o śr. 5 cm. Po wyciągnięciu z piekarnika warto je lekko podważyć łopatką, aby nie przywarły do papieru. Dodajemy do nich wiórki kokosowe oraz proszek do pieczenia i dokładnie mieszamy.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://czekoladowa---muffinka.blogspot.com/2018/02/ciastka-migdaowo-kokosowe-bez-cukru.html