Jak wykonać przepis na - Jeśli zdecydujesz się wykonać przepis na: Czekoladowy blok krówkowy wg. mojej propozycji, będę wdzięczny, jeśli podzielisz się z innymi opinią na jego temat oraz zrobisz zdjęcie wykonej potrawy i prześlesz je na mój adres e-mail, możesz liczyć na to, że opublikuję je w galerii pod przepisem. Zostawiamy na małym ogniu co jakiś czas mieszając na ok 8 minut. Potrzebne składniki 1/3 puszki kajmaku 250 g gorzkiej czekolady 1 łyżka masła 200 g bakalii (orzechy, rodzynki, suszone owoce) szczypta soli Można po zrobieniu pokroić na prostokątne kawałki i powstaną pyszne czekoladowe pełne bakalii krówki. Po wystudzeniu wstawiamy do lodówki na 4-5 godzin. Jeszcze gorącą masę zdejmujemy z ognia i mieszamy z bakaliami.