Ciasto jest jednak dość syte, więc ta ilość jest zupełnie wystarczająca. 400 ml mleka kokosowego 250 ml mleka 2 łyżki mąki ziemniaczanej 2 łyżki mąki pszennej 1 op. cukru wanilinowego 1/2 szkl. Na gotujące się mleko kokosowe wlewamy mieszankę z mleka i mąki i stale mieszając gotujemy przez około 2-3 minuty, do uzyskania gęstego budyniu. Studzimy. Na rozgrzanej suchej patelni prażymy płatki migdałowe, po chwili dodajemy wiórki kokosowe i prażymy dalej. Dodatkowo: 1 duże op. krakersów wiórki kokosowe Mleko kokosowe przekładamy do rondelka. Fantastyczne ciasto bez pieczenia, przygotowane z dodatkiem kokosowego mleka, dużej ilości kokosu i słonych krakersów. Na samym końcu dodajemy uprażone płatki migdałowe i wiórki kokosowe, mieszamy łyżką. W szklance mleka rozprowadzamy obie mąki, mieszamy aż nie będzie widocznych grudek. cukru 100 g masła 50 g wiórków kokosowych 100 g płatków migdałowych