Kotlet schabowy w sosie pieczarkowym wg. mojej propozycji, będę wdzięczny, jeśli podzielisz się z innymi opinią na jego temat oraz zrobisz zdjęcie wykonej potrawy i prześlesz je na mój adres e-mail, możesz liczyć na to, że opublikuję je w galerii pod przepisem. Tak naprawdę pod przepisem na kotlet schabowy w sosie pieczarkowym, kryje się przepis na sos śmietanowo-pieczarkowy. Kotlet schabowy w sosie pieczarkowym Potrzebne składniki 2 kotlety schabowe panierowane 300 g pieczarek 4 łyżki śmietany 30% 2 łyżki ketchupu ostrego pół łyżeczki ziół prowansalskich sól czosnkowa (pieprz) masło klarowane do smażenia Jak wykonać przepis na – Jeśli zdecydujesz się wykonać przepis na: Wstawianie samego sosu by było słabe, więc zrobię rzecz jeszcze słabszą i wstawię przepis na odgrzewane kotlety. Co mi tam i tak pewnie często zastanawiacie się co zrobić z kotletami z wczoraj. Odgrzane już nie są tak wspaniałe, a robiąc prosty sos mamy coś pysznego.