jabłko 1/2 pęczka szczypiorku dymki Sos: 2 łyżki jogurtu greckiego 1 łyżka majonezu 1 łyżka musztardy np. sarepskiej sok z 1/2 cytryny sól, pieprz Przygotowanie: Krok 1: Przygotuj duża miskę. Kolorowa surówka z czerwonej kapusty Składniki: 300g czerwonej kapusty 1 marchewka 6 rzodkiewek 1 Surówka idealnie pasuję do dań mięsnych, ale odnajdzie się również z kotletami jajecznymi, czy np. rybnymi. Jeśli chcesz być na bieżąco z moimi przepisami to zapraszam na Instagram i Facebook. Dzisiaj dla Was mam pyszną surówkę z czerwonej kapusty. Poniżej kolorowa surówka z czerwonej kapusty. Do miseczki włóż składniki sosu: jogurt, majonez, musztardę, sok z cytryny. Kiedy składniki się przegryzą, smaki się zbalansują.