Przepis na obiad w 10 minut to jest to! Kuskus z pieczarkami i fasolką cukrową / 2 porcje Składniki: 150 g kaszy kuskus 5 dużych pieczarek 1 garść fasolki cukrowej 1 ząbek czosnku 4 łyżki oliwy z oliwek 1/2 łyżeczki słodkiej papryki 1 szczypta oregano sól, pieprz do smaku Przygotowanie: Podajemy na ciepło lub na zimno, bo kuskus wymieszany z warzywami smakuje doskonale w obu wersjach! Z pieczarek usuwamy nóżki i kroimy na plasterki, kapelusze kroimy na półplasterki. Kasza kuskus, pieczarki, które kupiłam w doskonałej cenie i fasolka cukrowa królowały na talerzu. Kuskus przygotowujemy zgodnie z opisem na opakowaniu. Na koniec dodajemy suszone oregano oraz paprykę w proszku. , myślę, że i Wam spodoba się taka wersja, zamiast dania typowo mięsnego z dodatkiem kaszy. Na patelnię wylewamy oliwę z oliwek.