Czy jest logika w tym co piszę? ? – wiórki kokosowe, najlepiej niczym nie konserwowane. – prażone, łuskane migdały bez skórki. Jaglane rafaello to aktualnie ulubiony mini deser moich dzieci a muszę przyznać, że dzieci należą do najbardziej wymagających ale i też rzucających prawdę między oczy degustatorów wszystkiego co przygotuję. Prawdziwe masło kakaowe jest kremowe w kolorze i występuje w postaci małych, nieregularnych kawałków. Kasza w torebkach z kolei po ugotowaniu będzie bardziej zarnista i … sypka. Jest naturalnie bezglutenowy i można go zrobić w wersji bez nabiału. Te kokosowe kulki mną zawładnęły i zawładną bez wątpienia i wami jeśli tylko odważycie się je zrobić. A w środku taka niespodzianka: Kulki robi się błyskawicznie, najlepiej smakują nieco schłodzone. – erytrol – no dobra tylko trochę. ? Ale … w tym wypadku jest to uzasadnione. Jak coś nie wyjdzie – wiem to od razu. W tym momencie uważam, że nie! Ja użyłam kaszy sypkiej a nie w torebkach.