Szybkie burgery z jajkiem i bekonem

Koktajle
10.02.2018 16:55
Szybkie burgery z jajkiem i bekonem

Aby zrobić szybkie burgery z jajkiem i bekonem potrzebujesz (2 porcje): - 2 bułki żytie - 2 jajka od szczęśliwej kurki - 6 plasterków bekonu wędzonego - Ser mozarella (jedno opakowanie) - Na tym samym tłuszczu smażymy nasze jajka – mają to być jajka sadzone, a więc rozbijamy je na patelni smażąc po obu stronach. Często nie mam czasu ich robić, ale szybkie burgery z jajkiem i bekonem to przepis, który mnie ratuje z opresji. natomiast te szybkie burgery z jajkiem i bekonem to klasyk nad klasyki, który na pewno zasmakuje miłośnikom mięsa. To, co jest w nich najpiękniejsze, to fakt, że można je zrobić na prawdę szybko. Najchętniej codziennie jadłabym burgery, ale wiem, że niezbyt dobrze odbiłoby się to na moim portfelu. Chodząc po niektórych burgerowniach można zauważyć, że kombinacji jest tak dużo, że aż głowa boli 😉 Żyć nie umierać <3 Szybkie burgery z jajkiem i bekonem gotowe! A jeśli w lodówce macie mięso mielone i trochę więcej czasu to koniecznie zajrzyjcie do przepisu na FIT BIG MAKA! Kroimy mozzarellę na małe plasterki i układamy na bułce.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://czynnikipierwsze.com/szybkie-burgery-z-jajkiem-i-bekonem/