Składniki 5 filetów z ryby (dałam dorsza) sok z 1/2 cytryny 120 g parmezanu 70 g żółtego sera typu gouda 3 jajka ugotowane na twardo 2 łyżeczki musztardy dijon 1 łyżka śmietany 1 duża cebula sól pieprz Więcej przepisów na dania rybne znajdziecie na moim blogu w zakładce RYBY. Parmezan i jajka ugotowane na twardo zetrzeć na tarce. Jeżeli przygotujecie coś z moich przepisów to podzielcie się swoją opinią w komentarzach. Piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni C do momentu aż ryba będzie upieczona, a ser się rozpuści. Rozłożyć na każdym filecie dość grubą warstwę pasty jajeczno -serowej.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://smakiuczucie.blogspot.com/2018/02/ryba-po-francusku.html