Banana obrać, przekroić wzdłuż wyłożyć na twaróg i delikatnie zawinąć biszkopty w roladę pomagając sobie i przytrzymując je folią na której były wyłożone. Składniki: 14 biszkoptów savoiardi, około 150ml ciepłego mleka, 250g twarogu półtłustego, 170g zagęszczonego skondensowanego mleka, 200g pszenicy w miodzie, 1 banan, kakao do ozdoby. Po 40 minutach sprawdzić czy biszkopty są na tyle miękkie by można było je zrolować w roladę. Zostało mi trochę biszkoptów (dokładnie 14szt:)) po ostatnim Tiramisu i tak sobie leżały i leżały, aż w końcu wymyśliłam i zrobiłam pyszną roladę biszkoptową z bananem. Deskę lub tacę wyścielić folią spożywczą, biszkopty zanurzać w mleku (zrobić 2-3 obroty biszkoptami w mleku). Namoczone biszkopty wyłożyć w dwa rzędy (góra- dół po 7 sztuk) jeden przy drugim.