Pancakes waniliowe

Śniadania
22.01.2018 9:05
Pancakes waniliowe

Składniki: - 200 ml mleka - 2 jajka - 2 łyżki oleju - 1 cukier waniliowy - 150 g mąki pszennej - 2 łyżeczki proszku do pieczenia - szczypta soli Wierzch: - polewa: bita śmietana zmieszana z jagodami - ulubione owoce - syrop klonowy 2. Nieduże naleśniki (średnica ok. 13 cm) smażymy do czasu, aż na jednej stronie placuszków pojawią się bąble (około minutę), następnie obracamy na drugą stronę do zarumienienia. 2. Nieduże naleśniki (średnica ok. 13 cm) smażymy do czasu, aż na jednej stronie placuszków pojawią się bąble (około minutę), następnie obracamy na drugą stronę do zarumienienia.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.knurr.pl/2018/01/pancakes-waniliowe.html