Wegetariańskie leczo

Sylwia
Obiad
18.01.2018 6:56
Wegetariańskie leczo

Czas wykonania: 30 – 40 min Ilość porcji: 4 – 6 Składniki: 300 g cukinii 300 g papryki 300 g cebuli 300 g pomidorów 400 g pieczarek 80 g przecieru pomidorowego 1 ½ łyżeczki soli 1 łyżeczka pieprzu 1 łyżka masła Przygotowanie: Posiekaną cebulę podsmażyć na maśle przez 10 minut. Wegetariańskie leczo to pyszne danie nie tylko dla osób nie jedzących mięso, ale również dla wegan. Pomidory sparzyć gorącą wodą, obrać ze skóry, pokroić na mniejsze kawałki i dodać do lecza. Całość gotować, do czasu, aż warzywa będą miękkie, ale nie rozpadające się.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://kuchniawedwoje.pl/wegetarianskie-leczo/