Sałatka z bekonem i brzoskwinią

Bogumiła
Śniadania
03.01.2018 14:07
Sałatka z bekonem i brzoskwinią

Sałatka z bekonem i brzoskwinią Składniki: 200 g liści świeżego szpinaku 100 g rukoli 1/2 brzoskwini Saturn 100 g boczku w plastrach 100 g sera camembert 50 g oliwek zielonych 50 g pomidorków koktajlowych 100 ml oliwy z oliwek 2-3 łyżki octu winnego 1 łyżka miodu np. lipowego Sól, pieprz Przygotowanie: Krok 1: Plastry boczku przekrój na pół i przesmaż na patelni, aż zrobi się rumiany i chrupiący. Krok 4: Przygotowuj sos do sałatki z oliwy z oliwek, octu, miodu. Krok 3: Na wierzchu ułóż pokrojony w niewielkie kawałki cer camembert, następnie całe pomidorki koktajlowe, oliwki i pokrojoną brzoskwinie. Jeśli chcesz być na bieżąco z moimi przepisami zapraszam na Facebook i Instagram. Koniecznie musicie jej spróbować i nie zapomnijcie dać mi znać w komentarzu pod przepisem jak Wam smakowała. Ja uwielbiam i zawsze jestem ciekaw co z tego mojego szaleństwa wyjdzie.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://kuron.com.pl/przepisy/salatka-z-bekonem-i-brzoskwinia/