SKŁADNIKI 6 łyżek majonezu marchew 5 łyżek zielonego groszku z puszki 5 łyżek kukurydzy z puszki pół czerwonej papryki pół czerwonej cebuli ogórek kiszony 3 półplasterki pomidora kawałek ogórka gruntowego kawałek cytryny oliwa z oliwek pestki dyni ewentualnie sól i pieprz do smaku SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Paprykę, ogórka gruntowego i cebulę drobno kroimy w kostkę. Marchew trzemy na tarce o drobnych oczkach, a ogórka na tarce o grubych oczkach. Marchew trzemy na tarce o drobnych oczkach, a ogórka na tarce o grubych oczkach. Prawie na całej powierzchni dużego talerza rozprowadzamy majonez i układamy na nim kolejno przygotowane warzywa, cytrynę i pestki dyni. Prawie na całej powierzchni dużego talerza rozprowadzamy majonez i układamy na nim kolejno przygotowane warzywa, cytrynę i pestki dyni. Przepis na konkurs Zdrowa jesień na talerzu Warzywna kolorowa sałatka z dodatkiem majonezu - lekka, smaczna i soczysta. W sklepie Dajar na hasło ZDROWA-JESIEŃ otrzymacie zniżkę 10% na produkty Ambition (rabat obowiązuje do 31.12.2017r.) #myAmbition