SKŁADNIKI - 1 persymona - 1 kiwi - 3 łyżki konfitury z truskawek Łowicz - 1 jabłko - 3 łyżeczki otrębów owsianych - 2 suszone śliwki - sok z cytryny SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Wszystkie owoce układamy w kielichu warstwami przekładając konfiturą z truskawek i przesypując otrębami owsianymi. Kolorowe owoce posypałam otrębami i przełożyłam warstwami konfitury z truskawek otrzymując smaczny i zdrowy deser. Owoc persymony przecinamy na pół i specjalną łyżką wykrawamy z niego kilka kul. Owocowa sałatka z persymoną i konfiturą Przygotowanie kolorowej sałatki jest bardzo proste i zajmuje niewiele czasu.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://przepisy-online.blogspot.com/2017/11/owocowa-salatka-z-persymona.html