Składniki: - 1 kg żeberek wieprzowych - 6 ząbków czosnku - 1 łyżeczka soli - 1 łyżeczka czubrycy czerwonej - 1 łyżeczka papryki ostrej - 1 łyżeczka papryki słodkiej - 1 łyżka musztardy, najlepiej rosyjskiej - ok 1/2 łyżeczki pieprzu - 1 łyżka majeranku - średnia cebula pokrojona w większą kostkę - 6-7 łyżek oleju Cebulę obrać,pokroić w większą kostkę. C. Żeberka z marynatą włożyć do rękawa,zawiązać ( w rękawie zrobić parę dziur) i piec ok 1 godziny. Żeberka dokładnie natrzeć marynatą,odstawić na kilka godzin,najlepiej na całą noc do lodówki.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://jaworskaanna7.blogspot.com/2017/11/zeberka-pieczone-w-rekawie.html