Do przygotowania ciasta wykorzystałam produkty OLE, HELIO Natura ePrezenty oraz Stovit Składniki: 3 jajka, 1 i 1/2 szklanki mąki kukurydzianej, 1/2 szklanki mąki pszennej, puszka kukurydzy, 2 kolby kukurydzy marynowanej Ole puszka mleka skondensowanego słodzonego, łyżka masła 20 g wiórków kokosowych Helio płaska łyżka proszku do pieczenia. 1 słoik dżemu kiwi z limonką i białym winogronem Stovit 1 opakowanie Delicji cytrynowych 1 śnieżka przygotowana według instrukcji na opakowaniu 2 kiwi Jeśli tak zapraszam na lekkie ciasto kukurydziane z nutką kiwi i białego winogronu 😉 Pieczemy ok. 45 minut w temp. 180 st. Wystudzone ciasto smarujemy dżemem, wykładamy delicjami a następnie ubitą śnieżką. Na koniec dodajemy masło oraz proszek do pieczenia, mieszamy delikatnie. Dodajemy przesiane mąki oraz wiórki kokosowe i dokładnie mieszamy.