Porcja 8 kotlecików Składniki: 2 marchewki 1 jajko 100 g sera feta 1 mała cebula 1 łyżka mąki kokosowej pieprz olej do smażenia Przygotowanie: marchewkę obierz i zetrzyj na tarce z grubymi oczkami, dodaj pokrojoną w małą kostkę cebulę, jajko i pokruszony ser feta. W brew pozorom gluten nie jest zły tylko ja mam nietolerancję na pestycydy, które znajdują się w przyspieszaczach wzrostu (opryskach), którymi rolnicy nawożą swoje pola. Kochani w mojej kuchni zaczną się wkradać potrawy bez glutenu, a to tylko dlatego, że ostatnio robiłam sobie badania i coś poszło nie tak. Dziś mam dla Was świetne kotleciki marchewkowe z serem feta, które świetnie smakują na zimno więc śmiało do pracy czy szkoły możecie pakować. I tu się zastanawiam co dzieje się z naszymi rolnikami??