Składniki: 1/2 szklanki płatków ryżowych (u mnie Swoja Mąka)* około 3/4 szklanki mleka (można dodać więcej, jeśli lubicie rzadszą konsystencję) syrop cynamonowy 5-6 krążków suszonego jabłka bez skórki z cynamonem Amkez Przygotowanie: W garnuszku gotujemy płatki ryżowe z mlekiem i pokrojonymi w ćwiartki lub drobniej 3-4 krążkami suszonych jabłek z cynamonem. Przy takim puddingu jest chwila na przejrzenie nowych, ciekawych i zdrowych przepisów na koktajle. 5% rabatu na zakupy w sklep.swoja-maka.pl na hasło: #slodkieokruszki Ja dziś zapraszam Was na pudding ryżowy z cynamonowym jabłuszkiem i mandarynkami. Na wierzch układamy pozostałe krążki suszonych jabłek i obraną mandarynkę. Do tego odrobina cynamonowego syropu i… nie może być lepiej 😉