Składniki: - 1 opakowanie gnocchi (u mnie z suszonymi pomidorami) - 1/2 cukinii - 1 czerwona papryka - 300-400 g mięsa mielonego z indyka - fasolka szparagowa - 1 mała puszka kukurydzy z chili - pomidorki koktajlowe - sól - pieprz - suszone pomidorowy z bazylią i chili - oliwa 1. Gnocchi ugotowałam według przepisu na opakowaniu. W zapiekance znajdziecie gnocchi z suszonymi pomidorami (kupiłam takie w Biedronce, pyszne polecam), nie chciało mi się robić, miałam troszkę fasolki szparagowej, trochę mielonego mięsa, cukinię i czerwoną paprykę. Zapiekanka z gnocchi, mięsem mielonym i warzywami Witajcie :-) Piątek w końcu, ja czekam na ochłodzenie, odliczam już dni, bo u mnie ciągle gorąco. Pomiędzy gnocchi powtykałam połówki pomidorków koktajlowych, całość posypałam suszonymi pomidorami z bazylią i chili serem mozzarella. 3. Zapiekankę wstawiamy do nagrzanego piekarnika i pieczemy około 40 minut. W lodówce zawsze mam startą mozzarellę, w szafce znalazłam kukurydzę z chili i miałam jeszcze pomidorki. Na mięso dałam kukurydzę z chilli, kolejna była ugotowana fasolka i gnocchi.