Jeśli macie ochotę poznać więcej informacji zajrzyjcie na stronę: odadojakosci.pl Aby posmakować linii produktów z Łukowa z Gwarancją Jakości QAFP serdecznie zapraszam Was również na poniższe eventy: Składniki: 500 g kiełbasy podwawelskiej ekstra 1 czerwona cebula 1 czerwona papryka 3 łyżki koncentratu pomidorowego 300 ml wody sól, pieprz, ostra papryka, kurkuma Kiełbasę pokroić w plastry, podsmażyć na rozgrzanej teflonowej patelni. Możecie też skusić się na udział w konkursie radiowym, który trwa od 4 września do 8 września, po więcej szczegółów zajrzyjcie na: www.odadojakosci.pl Warto pamiętać, że to czym hodowca karmi swoje zwierzęta i jak o nie dba jest kluczowym elementem i ma ogromny wpływ na finalny produkt – wędlinę. Dlatego tak ważne jest, aby była ona jak najlepszej jakości : ) Być może część z Was nie słyszała jeszcze o Systemie Gwarantowanej Jakości Żywności QAFP. Wymaga on bardzo wysokich standardów jakości na wszystkich etapach produkcji począwszy od hodowli, a na sprzedaży skończywszy. Dodając zaledwie kilka składników, które zawsze są w naszej kuchni otrzymałam pyszną, aromatyczną kiełbasę po węgiersku, a Mąż już prosi o powtórkę ; ) Gwarancją Jakości QAFP objęta jest również linia produktów z Łukowa m.in. kiełbasa podwawelska ekstra, którą dziś wykorzystałam. 09.2017/ Warszawa Europejski Festiwal Smaku /09-10.09.2017/ Lublin Targ śniadaniowy Warszawa /16.09.2017/ Warszawa Polagra Food. Dodać cebulę pokrojoną w piórka oraz paprykę pokrojoną w paski.