Składniki: - 30 dag zmielonego twarogu - 4-5 żółtek - 15 dag cukru pudru - 60 dag mąki pszennej - 4 płaskie łyżeczki proszku do pieczenia - 12 łyżek mleka - 12 łyżek oleju - 2 budynie bez cukru - 1 łyżka mąki ziemniaczanej - 2 słoiki wiśni w syropie ( u mnie 0,5l) - 10 dag wiórków kokosowych - 2 łyżki cukru - 1 łyżka masła Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia,dodać ser,żółtka,cukier puder oraz dodawać stopniowo mleko i olej - ciasto wyrobić jak na kruche,konsystencja powinna być nie za twarda i niezbyt rzadka. Wszystkie składniki na posypkę wymieszać i podsmażyć na patelni na lekko złoty kolor. Na rozcieńczonym syropie ugotować budyń,na końcu dodać odsączone wiśnie i wymieszać. Gotowe ciasto podzielić na dwie równe części i każdą z nich rozwałkować jak na roladę.