Kanie w cieście piwnym

Karol

Obiad

23.07.2017 12:13

Kanie w cieście piwnym

Jeśli zdecydujesz się wykonać przepis na: Kanie w cieście piwnym wg. mojej propozycji, będę wdzięczny, jeśli podzielisz się z innymi opinią na jego temat oraz zrobisz zdjęcie wykonej potrawy i prześlesz je na mój adres e-mail, możesz liczyć na to, że opublikuję je w galerii pod przepisem. Jak wykonać przepis na – Kanie w cieście piwnym Potrzebne składniki - 4 kanie (kapelusze) - 0,5 szklanki piwa jasnego - 0,5 szklanki mąki - 0,5 łyżeczki soli - pierz Łatwo je niestety pomylić z innymi trującymi więc starajcie się wykorzystywać kanie z pewnego źródła lub jak wiecie jak je odróżnić zbierajcie sami. Oczywiście przepisy są opisane tak by przygotować je bez korzystania z tego sprzętu, jednak ja nie lubię się męczyć, a on ułatwia mi pracę w kuchni. - Zanurzamy w cieście by pokryło je z obu stron i smażymy na oleju najpierw blaszkami do góry następnie przewracamy. Jeśli chcesz poznać to urządzenie zapraszam na stronę, na której znajdziesz więcej informacji na ten temat:

Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://kosapopatelni.pl/kanie-ciescie-piwnym/