Wymiary formy: 24x28 cm Składniki: kruche ciasto: - 3 szklanki mąki - 200 g masła - 5 żółtek - 1 łyżka serka waniliowego - 3/4 szklanki cukru pudru - 2 łyżki kakao - 1 budyń czekoladowy - 1 1/2 łyżeczki sody - 5 białek - 1 szklanka cukru - 1 budyń waniliowy - 3 łyżki mąki ziemniaczanej - 1 1/2 szklanki wiórków kokosowych - 6 łyżek serka waniliowego - agrest Przygotowanie: Mąkę siekamy z masłem, żółtkami, serkiem waniliowym, cukrem pudrem, kakao, budyniem czekoladowym i sodą. ciasto kokosowe z agrestem ciasto kokosowo agrestowe ciasto z agrestem kakao kruche ciasto wiórki kokosowe Szybko wyrabiamy ciasto i dzielimy na dwie części (2/3 ciasta i 1/3 ciasta). Na wierzch ścieramy drugą wyjętą z lodówki połowę ciasta. Ciasto wkładamy do piekarnika nagrzanego do 180 st. na około 50 min. Smacznego!