Sałatka wyszła naprawdę pyszna, sami się przekonajcie 😊 Składniki: makaron ryżowy 250 g, kukurydza Bonduelle 1 puszka, pomidorki koktajlowe 14 szt, rzodkiewka 7 szt, ogórki konserwowe 5 szt, brokuł 6 różyczek, majonez 12 łyżek, jogurt naturalny 5 łyżek, musztarda stołowa 1,5 łyżeczki, szczypiorek 1 pęczek, sól i pieprz do smaku, Sposób przygotowania: Firma osiąga to dzięki szerokiej wiedzy ich Agronomów oraz nowoczesnym metodą uprawy, np. maszyny, które dozują środki ochrony roślin zależnie od wyglądu (np. koloru) rośliny, czyli tylko na te rośliny, które tego potrzebują. Do sałatki oprócz makaronu ryżowego, użyłam rzodkiewki, pomidorków koktajlowych, brokuła, ogórków konserwowych i składnika bez, którego nie mogłabym się obejść czyli kukurydza konserwowa 💛 Brokuła zalewamy wrzątkiem i gotujemy do miękkości, następnie odcedzamy i kroimy na mniejsze części. Rzodkiewki kroimy w kostkę, a pomidorki koktajlowe przekrawamy na cztery części. Makaron gotujemy do miękkości w osolonej wodzie, następnie odcedzamy, przelewamy zimną wodą i odstawiamy. W miseczce mieszamy majonez z jogurtem naturalnym, musztardą, solą i pieprzem.