Składniki: 1,30 kg mięsa (biodrówki wieprzowej) 3 cebule 4 ząbki czosnku 1 litr przecieru pomidorowego (przepis znajdziesz tutaj ) 1 mały koncentrat pomidorowy 1 czerwona papryka 1 żółta papryka 1 mała cukinia 25 dag pieczarek 20 dag kukurydzy z puszki słodka i ostra papryka w proszku do smaku sól, pieprz olej do smażenia 1 mały koncentrat pomidorowy 1 czerwona papryka 1 żółta papryka 1 mała cukinia 25 dag pieczarek 20 dag kukurydzy z puszki słodka i ostra papryka w proszku do smaku sól, pieprz olej do smażenia W tym czasie kroimy cebulę w piórka, paprykę i cukinię w kostkę a pieczarki w ćwiartki. Na patelnię wrzucamy pokrojone pieczarki, oprószamy je solą i smażymy na dużym ogniu aż się zrumienią. Nakładamy na rozgrzany olej i smażymy na złoty kolor z obu stron. Następnie na patelni po mięsie smażymy pokrojone warzywa razem ze zmiażdżonym czosnkiem.