Składniki na 3 porcje: - około 500 g fileta z indyka - 1 brokuł - 4-5 łyżek masła orzechowego crunchy u mnie Primavika - kilka suszonych pomidorów - 2 ząbki czosnku - 1 czerwona cebula - 1/3 szklanki sosu sojowego - sól - pieprz - olej kokosowy do smażenia 1. 2. Na patelni rozgrzewam olej, wrzucam cebulę, jak się nam zeszkli dodaję czosnek i indyka. Masło Primavika to masło z dobrym składem, bo tylko 100% prażone orzeszki arachidowe :-). Następnie dodaję masło orzechowe, ono powoli będzie nam się rozpuszczać i zrobi się sos. Indyk i masło orzechowe crunchy, bo lubię pochrupać, do tego brokuł, suszony pomidor, cebula i czosnek. Indyk z masłem orzechowym, suszonym pomidorem i brokułem Chodziło takie danie już za mną dość długo.