Składniki Masa - opakowanie budyniu śmietankowego na 750 ml mleka - 600 ml mleka 3,2% - 200 g miękkiego masła - 5 batonów Lion Budyń ugotować zgodnie z przepisem na opakowaniu (z tą tylko różnicą, że zamiast używać 750 ml mleka należy go przygotować na 600 ml; jeśli budyń jest z cukrem to więcej go nie dodawać). Szybkie w wykonaniu ciasto bez pieczenia, na czekoladowych herbatnikach, z kajmakiem, masą z batonikami Lion i polewą z mlecznej czekolady. mleka 3,2% Czekoladę pokroić na kawałki i rozpuścić w kąpieli wodnej wraz z mlekiem. Dodatkowo - paczka herbatników kakaowych (250 g) - puszka masy kajmakowej Blaszkę o wym. 21x26 cm wyłożyć folią aluminiową. Polewa czekoladowa - 60 g mlecznej czekolady - 45 ml (3 łyżki)