Składniki: 2 szt. zupka chińska, makaron 25-30g szynka drobiowa 1 puszka kukurydzy konserwowej 1 nie duża czerwona papryka 1 zielony ogórek 4-5 ogórków konserwowych 1 średni twardszy pomidor biała część pora mały pęczek zielonej pietruszki ale również może być to koperek lub szczypiorek majonez sól, pieprz Przygotowanie: Suchy makaron połamać, wsypać do miski. Zazwyczaj makaron zalewany jest wodą przed wymieszaniem z innymi składnikami ja kruszę go na sucho, mieszam ze wszystkimi składnikami i wychodzi naprawdę smaczna. Przed podaniem można dodać jeszcze nieco majonezu gdyby okazałoby się, że makaron wchłoną znaczną jego część.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://w-garach-u-gosi.blogspot.com/2017/04/saatka-z-zupek-chinskich.html