Tradycyjna Wielkanoc, czyli jak przygotować świąteczną ucztę

Ania

Wielkanoc

30.03.2017 16:08

Tradycyjna Wielkanoc, czyli jak przygotować świąteczną ucztę

Wielkanoc to wyjątkowy czas spotkań z rodziną, z którą zasiadamy do suto zastawionego, świątecznego stołu pełnego smakowitych potraw. Każdy z nas chce, by te chwile były niepowtarzalne, więc wiąże się to niekiedy ze sporą dawką stresu. Dzięki naszym radom, Wasz stół będzie zastawiony tradycyjnymi daniami pełnymi aromatu i smaku, bez zbędnych nerwów.

Skomponowanie tradycyjnego, wielkanocnego menu to nie lada wyzwanie. Warto przygotować się do tego o wiele wcześniej. Kluczem do sukcesu będzie zaplanowanie go nawet kilka tygodni przed godziną zero. Po pierwsze, określmy ilość osób, które zasiądą przy naszym świątecznym stole, dodając do tego kilka porcji dla niespodziewanych gości.

CZYTAJ DALEJ: http://cookmagazine.pl/nauka-gotowania-tradycyjna-wielkanoc/