Bezglutenowe naleśniki ryżowe z twarożkiem ze słonecznika, kiełkami i czerwoną kapustą

Łukasz
Obiad
29.03.2017 21:29
Bezglutenowe naleśniki ryżowe z twarożkiem ze słonecznika, kiełkami i czerwoną kapustą

Dodatkowo zachęcam Was do wypróbowania samego przepisu na bezglutenowe naleśniki — smaży się je równie łatwo, jak te tradycyjne i nie tracą na elastyczności (chociaż zimne mogą trochę się kruszyć, ale wystarczy je wtedy podgrzać). Myślę, że takie lekkie bezglutenowe naleśniki z mąki ryżowej z roślinnym twarożkiem ze słonecznika, kiełkami i czerwoną kapustą będą jak znalazł na taką okazję. Dlatego czas przywitać ją również na talerzu!

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.food2.pl/2017/03/Nalesniki-z-Twarozkiem-ze-Slonecznika.html